Szücs Gábor: „Hozd ki magadból a maximumot!”

Végzettségek:

  • OKJ Sportoktató (Mandala Jógastúdiók – Oktáv)
  • Spartan Kettlebell Instruktor (IWI)
  • Jógaoktató (Bhaktivedanta Főiskola)
  • Kettlebell sport versenyző (IUKL Hungary)

A jógával és a testépítéssel 18 éves koromban ismerkedtem meg. Az utóbbi 10 évben a rendszeres jógagyakorlás és oktatás mellett többféle sportágat is kipróbáltam: funkcionális edzés, street workout, Thaibox, de végül a kettlebell sport lett a szerelmem.

Csoportos óráimon elsősorban a Spartan kettlebell gyakorlatokat és technikákat tanuljuk és gyakoroljuk, teljes körű funkcionális terhelést adva a testünknek. A kettlebell nagyon sokoldalúan használható eszköz, akkor is sikert érhetsz el vele, ha funkcionális erőre, több izomzatra vágysz, és akkor is, ha a célod a zsírégetés vagy az alakformálás. A kettlebell alapgyakorlatok megismerése után arra is lehetőséged van, hogy felkészülj a kettlebell sportversenyekre.

Személyi edzéseimen teljesen kezdő szintről is fel tudsz fejlődni és elérheted a céljaidat. Nem csak a fogyás, alakformálás, erőfejlesztés, hanem a helytelen mozgásminták korrekciója és az ízületi funkciók fejlesztése is az edzés részét képezi, hiszen a célunk elsődlegesen az egészségi állapot javítása, a mozgásszervi és egyéb krónikus betegségek megelőzése. Sportolók számára a rehabilitáció és a speciális területek kiegészítő edzését szintén hatékonyan tudjuk megvalósítani. A személyi edzéseken saját testsúlyos, felfüggesztéses, eszközös funkcionális gyakorlatokat végzünk, valamint kettlebellt is használunk bőven. Ha Te is beleszeretsz a kettlebellbe, akkor a Spartan Girya Team BSK csapatában versenyzésre is lehetőséged nyílik!

Személyi edzéseimre itt tudsz bejelentkezni: 06309140839, gaurangad@gmail.com, privategym.hu

Csoportos óráimról itt találsz infot: https://bsk-crossfight.hu/cross/

Várlak szeretettel!

Gábor

Write a comment: