Személyi edző

Végzettségek:

International Wellness Institute – Személyi edző

Bene Máté Gerincakadémia – NMPT instruktor

International Wellness Institute – Csoportos fitness instruktor

FitCollage: Blackroll Fascia Tréner

Japán tradicionális masszőr

Egész életemet meghatározza az az elvem, hogy minden helyzetben maradj őszinte és hiteles, ez természetesen a hivatásomra is igaz. Számodra és számomra is fontos, hogy amit az edzéseken neked adok, az minőségi, hatékony és eredményes legyen.
Az én dolgom az, hogy támogassalak téged céljaid elérésében, szakmailag megalapozott, biztos hátteret szolgáltassak a fejlődésedhez. Látni a büszkeséget az edzettem arcán egy-egy eredmény elérésekor, nekem mindennél többet ér.

Kiemelten szem előtt tartom, hogy mindig tudd és értsd, mit miért csinálunk az edzéseken, ezért ha valamit nem értesz, kérdezz bátran!

Napjaink fő gerincpusztító fegyvere az ülő életmód. Tapasztalataim szerint a felnőtt átlagemberek 90 százaléka emiatt valamilyen testi degenerációval és gerincbántalmakkal küzd. Emiatt elsődlegessé vált a munkám során, hogy az edzéseknek része legyen a tartásjavítás is, hogy a meglévő problémákat megszüntessük, valamint a prevenció, hogy az edzések kíméljék az ízületeket és a gerincet. Ez nem azt jelenti, hogy nem dolgozunk keményen, csak azt, hogy olyan gyakorlatokat használunk, amelyekkel okosan terheljük a testet.

Bármi is legyen a célod, testzsír-százalékod csökkentése, izomtömeged növelése, állóképességed javítása, helyes táplálkozás nélkül a tested nem tud jól és hatékonyan működni. Amennyiben igényt tartasz rá, szívesen segítek ebben a témában is.

Várlak szeretettel, keress bizalommal! Hívj: +36307197077 vagy írj: testorzok.hu@gmail.com, és facebook-on megtalálsz itt: https://facebook.com/zseedzo

Write a comment: