Üdvözlünk a BSK Crossfight edzőterem honlapján!

Budapest legjobban felszerelt edző,és küzdősport terme,nagy gépparkkal,tatamival, 12 boxzsákkal, ringgel, hatalmas cross és funkcionális résszel.

Szeretnénk Neked átadni azt az érzést, amit átélhetsz, amikor nálunk edzel, de írásban ezt elég nehéz. Amikor 2015 év elején megnyitottunk, szerettük volna a színekben, formákban és felszereltségben átadni mindazt, amire azt mondod: ez igen, itt jól érzem magam! Mert ugye Nincs kifogás, csak edzés! 🙂

A BSK CrossFight egy olyan edzőterem, ahol mindegy, milyen sportot űzöl, mert nálunk minden eszköz és szaktudás megvan ahhoz, hogy a céljaidnak megfelelően tudj edzeni. Minden erőnkkel, tudásunkkal azon vagyunk, hogy hozzájáruljunk a jó közérzetedhez, az egészségedhez, a jó hangulatodhoz, az elégedettségedhez. Ennek megfelelően folyamatosan felmérjük az igényeiteket és mérlegeljük a megvalósítás lehetőségeit.

Lecseréltük a konditerem teljes gépparkját, új gépekkel, a küzdősport rész, és a cross rész teljes átalakításával, a területek megnövelésével kedveskedtünk Nektek. Az idei évben is több szemináriumot, nyílt napot, tehetségkutatót tartunk, hogy minél több lehetőséget biztosítsunk a mozgásra, tanulásra, az egészség fejlesztésére!

Mit találsz nálunk?

1. Konditerem

Felszerelt konditerem, ahol minden izomcsoport átmozgatásához megtalálod a megfelelő gépet. A gépparkot 2016-ban cseréltük le vadiúj gépekre. Erőedzésekhez padok, keretek is rendelkezésre állnak. A konditeremben funkcionális eszközöket (gumiszalagok, gumikötelek, BOSU, denevérpad, GFlex, plyok stb.) és a gépek mellett természetesen súlyzókat, rudakat és tárcsákat is találsz minden mennyiségben. Az edzőterem részen találsz még majomlétrát, rengeteg függeszkedési lehetőséget, oszlopokat, amelyeket szintén használhatsz az edzéseid során. Kollégáink elismert szakemberek, akihez bátran fordulhatsz kérdéseiddel. Többi személyi edzőnk is szívesen áll rendelkezésedre.

A teljes konditermi rész szintén a Ti védelmetekben, kényelmetekért sport gumipadló borítású.

2. Cross, Funkcionális rész

A Cross részünkön szintén sport gumipadlót találsz. A funkcionális edzés minden kelléke fellelhető itt. Óriási keretrendszer teszi lehetővé a függeszkedésben végzett gyakorlatokat, gyűrűk, gumiszalagok, dobófal, traktorkerék, kalapács, baseball ütő, plyok, medicin labdák, giryák és kettlebell-ek, rudak, mászókötél és minden egyéb megtalálható, ami a saját edzésedhez vagy a csoportos edzésekhez szükségesek. Cross training óráinkon hetente több alkalommal kipróbálhatod, fejlesztheted erő-állóképességedet.

Amikor nincs csoportos óra a Cross részen, bárki által használhatók az eszközök!

3. Ring, Tatami

Boksz ringünkben az edzések mellett versenyfelkészülés és meccsek is zajlanak. TV társaságok is szívesen forgatnak itt a remek színvilág, a megvilágítás és hangulat miatt. Illetve több videoklipp forgatásához is biztosítottunk helyszínt számos alkalommal. De Nálunk készült többek között a BioTech Usa tévében is leadott reklámja. Személyi edzőink között megtalálsz olyan neveket is, mint Bodán Golyó Zsolt, aki nehézsúlyban a világranglistán a legjobb magyarként szerepel! A ring melletti tatamis részen több boxzsák segíti az edzéseket. Thai Boksz vonalunkon a szintén méltán elismert mester, szakember Schildkraut Roland hozza meg a kedved ehhez a mozgásformához.

Küzdősport részünkön akár egyinéleg, akár kiscsoportos személyi edzéseinken is fejlesztheted megszerzett tudásod. De ha teljesen kezdő vagy, akkor is igénybe veheted szolgáltatásiankat.

4. NMPT (Natural Movement Pattern Training)

Az NMPT mozgásanyagának segítségével leépítheted a káros mozgásmintákat, és szinte újraprogramozhatod testedet. Így oldva azokat a túlterheléseket, melyek az ülőmunka és a számítógéphasználat következtében okoznak panaszokat. Rövidesen ezt a mozgásformát kifejezetten gyermekeid számára is tudjuk ajánlani.

A foglalkozás a már járni tudó, iskolaérett gyerekek helyes mozgásmintáinak megőrzése és fenntartása céljából összeállított gyakorlatokra épül, amely kompenzálja az iskolapadban ülő mozgásszegény állapotot, így megalapozva a későbbi, egészséges felnőttkort.

Kocza Isvtán személyi edzőnk vár Benneteket szeretettel 🙂

Egyéb szolgáltatások:

Sportolókat, sportolásból eredő izom és ízületi problémákat is kezelnek, de ha frissítő, lazító masszázst keresel, akkor sem kell tovább menned!

Öltöző, zuhanyzó: Biztonsági okokból a kulcsok számát leolvasással tudod megállapítani és azután csak Te fogod tudni, hogy a kulcsod melyik szekrényt nyitja! Törölközőt bérelni tudsz, a hajszárítót pedig kérésre ingyenesen a rendelkezésedre bocsátjuk!

Büfé: büfénkben a gyümölcstől, ásványvíztől, kávétól kezdve a sportitalokon, szeleteken és turmixokon át az edzés előtti energizálókig, vitaminokig mindent megtalálsz!

Bérlés: termeink, teremrészeink megegyezés szerint bérelhetők edzéshez, forgatásokhoz!

További információk:

További részletes információinkat keresd a weboldal felső részén található menüsorra. Itt találod meg
órarendjeinket, árainkat és elérhetőségeinket is!

Az első edzés mindenki számára ingyenes a BSK Crossfightban!

Keress minket Facebookon
is: https://www.facebook.com/bskcrossfight/

Várunk szeretettel termünkben!

A BSK CrossFight vezetősége és személyzete

Mit találsz nálunk?

Konditerem

Felszerelt konditerem, ahol minden izomcsoport átmozgatásához megtalálod a megfelelő gépet.

Cross training rész

A Cross részünkön szintén sport gumipadlót találsz. A funkcionális edzés minden kelléke fellelhető itt.

Ring

Boksz ringünkben az edzések mellett versenyfelkészülés és meccsek is zajlanak.