csapat-szandi

Ha fejlődni szeretnénk valamiben, nagyon oda kell tenni magunkat, másképp a csalódások sorozata miatt céljaink csak délibábok maradnak. Így van a sport világában is: ha eredményt szeretnénk elérni, akkor az edzések során minden figyelmünkkel jelen kell lennünk. Ezért igyekszem eszerint a mottó szerint élni, edzeni és edzést tartani: ahol vagy, légy ott fejben, lélekben, testben. Így a sport többé már nem kudarc és erőlködés, hanem új életforma, kikapcsolódás és öröm!

Bemutatkozás:

Gyerekkoromtól kezdve éreztem a pszichológia és a sport szoros kapcsolódását, mind a 8 évig tartó kézilabda, mind a 4 évig tartó athlétika versenyeim során.

17 éves koromban döntöttem el, hogy e két irányt fogom összekapcsolni, hogy képzett segítséggé válhassak mások számára a sport világában.

Így az edzések során a pszichológia szakirányú végzettségem segít igény szerint mentorálni a vendégeket, valamint személyre szabott edzéseket kialakítani a céljaink elérése érdekében.

2015-ben végeztem az IWI-nél (International Wellness Institute) csoportos fitness instruktorként, valamint 2016-ban végeztem el Cross Trainer képzést.

Úgy hiszem, hogy az élet egy véget nem érő tanulási folyamat, ezért fontosnak tartom saját magam folyamatos képzését is.