csapat-floruta-levente

Eredményeim:

  • Kempo full-contakt magyar bajnok
  • 2× Wakf orszagos bajnok
  • 2x Tunder day super-fight győztes
  • Magyar kempo válogatott
  • Wako ob 2.helyezett
  • Kempo vilagkupa 2.helyezett
  • Wkf ob 2.helyezett

Budapesten születtem és itt is élek. A sport mellett a civil életben egy belvárosi étterem üzletvezetői feladatait látom el. A Harcművészet és a Küzdősport előtt serdülő majd kadett korcsoportban egyesületi szinten kosárlabdáztam, később az atlétikát is kipróbáltam az általános iskolai sikereken felbuzdulva. Már itt megtapasztaltam az egyéni sport szépségeit. Pár évig az aktív versenysportolást szünetelteve jött a kóbor ötlet, hogy a kerületünkben nyíló Kempo dojo edzését kipróbáljam.

Nem voltam különösebben küzdő beállítottságú sosem, de a hierarchikus rendszer rögtön magával ragadott. Minden edzést túl kellett élnem, hiszen nem ehhez az erőnléthez és fizikai kontakthoz szoktam előtte. De sikerült és az egészen összetett Kempon belül kezdett kialakulni a kép, mi is érdekel engem igazán: a kesztyűs állóharc. Kihagyhatatlan lehetőséget kaptam az élettől: a Varga testvérek (Varga Péter, Varga Tamás) irányitása alatt tanulhattam meg a stílus alapjait. Egyből tudtam, hogy eddig mi hiányzott az életemből. Elindult egy professzionálisabb versenyfelkészülés és versenyzés az életembe. Halás vagyok, hogy olyan emberek mellett tanulhattam, mint Nagy Tibor, Sensei Illés Tibor, Lelekács Csaba, Bene Zoltán és jelenlegi edzőm, akinek a legtöbbet köszönhetek: Schildkraut Roland.

Fontosnak tartom, hogy edzőtársaimat és tanítványaimat is tudom motiválni a hozzáállásommal mind a teremben, mind a ringben.

Pár éve a Budai Sport Akadémián szakedzői képesítést szereztem. Mérföldkőnek érzem, hogy Hollandiában és a Chinuk gym csapatánál is fejleszthetem tudásomat. Ezzel a töltéssel tanítok, hogy tanítványaim sokrétű és komplex tudást kapjanak erről a méltán híres és nagyon szép sportról.