Üdvözlünk a BSK Crossfight edzőterem honlapján!

Szeretnénk Neked átadni azt az érzést, amit átélhetsz, amikor nálunk edzel, de írásban ezt elég nehéz. Amikor 2015 év elején megnyitottunk, szerettük volna a színekben, formákban és felszereltségben átadni mindazt, amire azt mondod: ez igen, itt jól érzem magam!

A BSK CrossFight egy edzőterem, ahol mindegy, milyen sportot űzöl, mert nálunk minden eszköz és szaktudás megvan ahhoz, hogy a céljaidnak megfelelően tudj edzeni. Minden erőnkkel azon vagyunk, hogy hozzájáruljunk a jó közérzetedhez, az egészségedhez, a jó hangulatodhoz, az elégedettségedhez. Ennek megfelelően folyamatosan felmérjük az igényeket és mérlegeljük a megvalósítás lehetőségeit. 2016-ban a kéréseteknek megfelelően felújítottuk és némileg átalakítottuk az öltözőket és zuhanyzókat, bővítettük a férfi öltözőt, lecseréltük a konditerem teljes gépparkját, több helyet biztosítottunk a küzdősportoknak és a cross edzéseknek, lecseréltük a kardió gépeket is és rengeteg programot, több szemináriumot, nyílt napot, tehetségkutatót tartottunk, hogy minél több lehetőséget biztosítsunk a mozgásra, tanulásra, az egészség fejlesztésére!

Mit találsz nálunk?

  1. Konditerem

Felszerelt konditerem, ahol minden izomcsoport átmozgatásához megtalálod a megfelelő gépet. A gépparkot 2016-ban cseréltük le vadiúj gépekre. Erőedzésekhez padok, keretek is rendelkezésre állnak. A konditeremben funkcionális eszközöket (gumiszalagok, gumikötelek, BOSU, denevérpad, GFlex, plyok stb.) és a gépek mellett természetesen súlyzókat, rudakat és tárcsákat is találsz minden mennyiségben. Az edzőterem részen találsz még majomlétrát, rengeteg függeszkedési lehetőséget, oszlopokat, amelyeket szintén használhatsz az edzéseid során. Szakmai vezetőnk Krasznai Gábor, az IWI edzőképzőjének gyakorlati oktatója, elismert szakember, akihez bátran fordulhatsz kérdéseiddel. Többi személyi edzőnk is szívesen áll rendelkezésedre. Az első személyi edzés ingyenes!

A konditerem részben tartja edzőnk, Varró Kriszta a TRX edzéseket is, ezek a konditermi edzést nem zavarják, viszont Kriszta mindig elképesztő hangulatot teremt!

A teljes konditermi rész sport gumipadló borítású.

  1. Cross training rész

A Cross részünkön szintén sport gumipadlót találsz. A funkcionális edzés minden kelléke fellelhető itt. Óriási keretrendszer teszi lehetővé a függeszkedésben végzett gyakorlatokat, gyűrűk, gumiszalagok, dobófal, traktorkerék, kalapács, baseball ütő, plyok, medicin labdák, giryák és kettlebell-ek, rudak, mászókötél és minden egyéb megtalálható itt, ami a saját edzésedhez vagy a csoportos edzésekhez szükségesek. Cross training edzőnk, Misa nemzetközi Crossfit edzői oklevéllel rendelkezik, kezdő és haladó óráin vehetsz részt, Tóth Gábor Spartan traininget tart hetente többször, Szandránál intenzív intervall edzésben lehet részed, míg Péterfi Martin Amerikai foci erőnléti edzésein is fejlesztheted az állóképességedet és a kondíciódat!

Amikor nincs csoportos óra a Cross részen, bárki által használhatók az eszközök!

  1. Ring

Boksz ringünkben az edzések mellett versenyfelkészülés és meccsek is zajlanak. A BSK Crossfight edzőterem a Harcosok Klubja versenysorozat budapesti alapbázisa! TV társaságok is szívesen forgatnak itt a remek színvilág, megvilágítás és hangulat miatt. Versenyzőink között van Bodán Golyó Zsolt, aki nehézsúlyban a világranglistán a legjobb magyarként szerepel! Box edzőnk Marsi Laci kezdőkkel és haladókkal, nőkkel és férfiakkal egyaránt foglalkozik edzésein. A ring melletti tatamis részen több boxzsák segíti az edzéseket, itt K1 edzések is zajlanak, amelyeket versenyzőnk és edzőnk, Floruta Levente koordinál.

  1. Kisterem

Kistermünkben küzdősport edzések folynak, mint a thai boksz Furkó László vezetésével és kempó a Kamion Kempó csapatával. A termet 2016-ban újítottuk fel, amikor is ezekhez a sportokhoz szükséges eszközöket, boxzsákokat és teljesen új tatamit helyeztünk el. Órarendünkben megtalálod az órák részletes információit!

Egyéb szolgáltatások:

Masszázs, rehabilitáció: elismert szakembereinknél többféle masszázs közül választhatsz! Sportolókat, sportolásból eredő izom és ízületi problémát is kezelnek, de ha frissítő, lazító masszázst keresel, akkor sem kell tovább menned!

Öltöző, zuhanyzó: Öltözőink és zuhanyzóink 2016-ban kerültek felújításra. Biztonsági okokból a kulcsok számát leolvasással tudod megállapítani és azután csak Te fogod tudni, hogy a kulcsod melyik szekrényt nyitja! Törölközőt bérelni tudsz, a hajszárítót pedig kérésre ingyenesen a rendelkezésedre bocsátjuk!

Büfé: büfénkben a gyümölcstől, ásványvíztől, kávétól kezdve a sportitalokon, szeleteken és turmixokon át az edzés előtti energizálókig, vitaminokig mindent megtalálsz!

Bérlés: termeink, teremrészeink megegyezés szerint bérelhetők edzéshez, forgatásokhoz!

További információk:

További részeletes információinkat keresd a weboldal felső részén található „gombokon”. Itt találod meg órarendjeinket, árainkat és elérhetőségeinket is!

Az első edzés mindenki számára ingyenes a BSK Crossfightban! Keress minket Facebookon is: https://www.facebook.com/bskcrossfight/

Várunk szeretettel termünkben!

 

A BSK CrossFight vezetősége és személyzete

Mit találsz nálunk?

Konditerem

Felszerelt konditerem, ahol minden izomcsoport átmozgatásához megtalálod a megfelelő gépet.

Cross training rész

A Cross részünkön szintén sport gumipadlót találsz. A funkcionális edzés minden kelléke fellelhető itt.

Ring

Boksz ringünkben az edzések mellett versenyfelkészülés és meccsek is zajlanak.

Kisterem

Kistermünkben küzdősport edzések folynak, mint a thai boksz Furkó László vezetésével és kempó a Kamion Kempó csapatával.