Személyi edzés: Ökölvívás és küzdősport

  • ökölvívó szakedző

Eredmények:

  • Ökölvívás:

– Ifjúsági, 2x Junior Magyar bajnok

– Felnőtt Magyar bajnok, 2., 3. helyezett

– Budapest bajnok

  • Kempo:

-2x Junior Magyar bajnok

– Felnőtt világbajnok

– Utcaiharc győztes

– Superfightok

12 éves koromban kezdtem el kempozni,15 éves kortól pedig párhuzamosan űztem az ökölvívással együtt. A legtöbbet a sportnak köszönhetek, ahol olyan dolgokat tanultam meg, amit máshol nem biztos, hogy elsajátítottam volna.(pl.:emberi dolgok). Noha nem a kiugrás miatt kezdtem el, mégis ennek köszönhetem, hogy megismertek és én is sok jó emberrel találkoztam.

A legfontosabb emberek közül kettőt emelnék ki, akikre pótapámként tekinthettem. Kempoban Juhász Ferenctől leshettem el a finomságokat, ökölvívásban pedig Svasznek Jenő csiszolta a kezeimet, akik mint emberségre is tanítottak, ami fontos nekem. Tapasztalatot külföldről is szereztem, sokat jártam ki Hollandiába a legjobb termekben és gálákon láthattam mi a profizmus. Hiszem, hogy a sport más területeken is kimutatja jó hatását, frissíti az elmét, erősíti a jellemet és a kitartást, koncentrációt. Nem véletlen, hogy a legtöbb szellemi munkás is végez edzéseket. Idáig csak versenyzőkkel foglalkoztam, de meg szeretném nyitni mások előtt is a kapukat és hozzátenni az életéhez. Aki szeretne egy jó légkörű teremben és jó társaságban tölteni edzéseket az itt a BSK Crossfightban megtalálja!

Elsősorban a haladókat és versenyezni vágyókat várom, de lelkes kezdőket is szívesen látok, aki nem tingli-tanglizni akar.

Időpont egyeztetés szükséges:

06/20/355-5708

Write a comment:

*

Your email address will not be published.