Markó  Bálint Bobo vagyok, 33 éves.

Bár a teljes fiatalkoromat végigkísérte a sport az úszás, majd a vízilabda, némi Judo, és rengeteg kerékpározás formájában, mégis kövér kisfiúként, kamaszként nőttem fel. Három éve 2015-ben ezt az egész életemet általánosságban már-már megkeserítő, végül elég nagy 60 kg túlsúlytól szabadultam meg.

Az ezt megelőző 10 évben jó pár kísérletem volt a változtatásra, de ezek előbb vagy utóbb kudarcba fulladtak. Akkor még nem tudatosult bennem, hogy alapvetően egy teljes életmódváltásra van szükség, egy új szemléletre mind a táplálkozás, és a mozgás terén. Hosszútávon egy sikeres váltás komoly tanulási és önismereti folyamat eredményeként valósulhat meg, egy sziklaszilárd elhatározás mellett.

Úgy gondolom, hogy sokat tudok segíteni hasonló cipőben járó sorstársaimnak a legtöbb buktató elkerülésében.

Én először a testépítői edzéstechnikák, alapelvek, módszertan irányába indultam el, de emellett a saját testsúlyos, és funkcionális edzés világa is magával ragadott.

Szeretettel várok mindenkit, akik már készek tenni a céljaikért! Legyen az súlyfeleslegtől való megszabadulás, izmosodás, formásodás, erősödés, vagy egy általános jó közérzet kialakítása, fenntartása a sport által.

Elérhetőségeim:

Emailmarkobobo@gmail.com

Telefon: +36-70-674-6866

Write a comment:

*

Your email address will not be published.