Budai Richárd vagyok, edző. 1977 benn születtem, egy másik világban.

A sport, a mozgás több mint 30 éve része az életemnek. Fiatalon atlétikával, majd tenisszel kezdtem később a küzdősportok világa ragadott magával, ami sokáig része is maradt az életemnek. A testépítéssel viszonylag későn, 30 évesen ismerkedtem meg komolyabban, bár az edzőtermi súlyzós edzések az erőnléti felkészülésben addig is jelen voltak. Mára a funkcionális, saját testsúlyos edzések, a felfüggesztéses eszközök használata teszi ki az alkalmazott módszerek nagy részét.

Több csúnya sérülés, hosszú kihagyás, majd rehabilitáció után elgondolkodtam, lehet ezt egy kicsit másképp is csinálni. Voltam olyan szerencsés, hogy azok az emberek, akik akkoriban körül vettek és segítettek a mindennapi edzésekben, a sport – szakmai színvonal csúcsát képviselik ma Magyarországon. Észrevétlenül, napról napra nőtt bennem a vágy, hogy ezzel foglalkozzak, már nem csak sportolói, de edzői szinten is. Eleinte nagyon sokat olvastam, sok edzővel konzultáltam, sokat is tanultam és folyamatosan fejlődtem, de nem éreztem, hogy eléggé felkészült lennék, dacára a fiatalkori tanulmányaimnak, hisz dolgoztam segédedzőként küzdősport vonalon. Elhatároztam, hogy, jelentkezem egy képzésre az IWI-nél és mára tudom, soha nem hagyom abba. Az élet egy tanulási folyamat, így én életem végéig képezni fogom magam.

A sok-sok évnyi tapasztalatot, a mentoraimtól kapott tudást kamatoztatva, szeretnék nap, mint nap segíteni a céljaid elérésében. Legyen az egy általános jó fizikum, fogyás, formálódás vagy verseny felkészülés én itt vagyok, keress bizalommal.

Mottóm:

Minden embernek lehetősége van alkotni valami csodálatost. A jövőd attól függ, hogy mit teszel érte ma.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.